Offerte nodig, of een dringende herstelling?

Offerte vragen  03 / 887.76.52

Waarop letten bij airco ?

×

Error message

  • The MailChimp PHP library is missing the required GuzzleHttp library. Please check the installation notes in README.txt.
  • Notice: Trying to get property of non-object in mailchimp_signup_subscribe_form() (line 314 of /home/medi2852/domains/websites-4-hvac.be/public_html/sites/all/modules/mailchimp/modules/mailchimp_signup/mailchimp_signup.module).
×

Warning message

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Op Kantoor

Op kantoor zitten we veelal samen in één ruimte wat op het gebied van gewenste temperatuur in veel gevallen leidt tot discussies. Nochtans kan dit eenvoudig vermeden worden bij de opbouw en de selectie van de installatie. Wanneer er verschillende offertes worden opgevraagd zie je snel grote verschillen in prijs, maar waar zit dit prijsverschil nu juist? Om de prijs te drukken stellen veel bedrijven voor om met één grote binneninstallatie te werken, welke goedkoop is en snel geplaatst kan worden, maar het grote nadeel is dat deze installatie werkt met één sensor voor alle ruimtes.

Deze installatie achteraf ombouwen en verbeteren kost handen vol geld en is een stuk duurder dan dit van het begin juist te doen.
Bij Klimax zullen we werken met kleinere units en op deze manier temperatuurzones te creëren, zodat we verschillende temperaturen kunnen bieden en hierdoor iedereen tevreden kunnen stellen .Het is ook belangrijk dat er een juiste berekening gemaakt wordt; een te sterke airco is evenslecht als een te lichte. Het verbruik zal stijgen en het comfort zal zelfs dalen. Het type binnenunit kan best altijd besproken worden met één van onze specialisten.


Thuis

Ook thuis is het belangrijk om een juiste berekening te maken omternt het gewenste koel- en verwarmingsvermogen. Een veel gemaakte fout is dat de unit boven een kast geplaatst wordt voor plaatsbesparing. De betere aircomerken zijn vandaag de dag uitgerust met een elektronisch oog om hinderlijke luchtstromen te detecteren. Wanneer deze boven een kast geplaatst worden zal dit bijgevolg foute metingen doorgeven aan de unit . Bijkomend zijn airco’s vandaag de dag ook in staat om te verwarmen, maar om dit op een comfortabele manier te kunnen doen richten ze hun uitblaasstroom naar beneden, wat boven een kast niet mogelijk is.

Wij doen installatie,
onderhoud en
herstellingen
van
03 887 76 52
info@klimaxklimatisatie.be

Vous aurez une réponses dans les 3 jours

Klimax Klimatisation
Ons werkgebied:

Nous sommes situés à Aartselaar et nous sommes actifs dans la grande région d'Anvers: la ville d'Anvers, Kontich, Mortsel, Rumst, Malines, Schoten, Wijnegem, Ranst, Heist-op-den-Berg, Duffel, Lier, Bornem, … etc

Wij doen:

  • Installatie
  • Herstellingen
  • Onderhoud

Van:

Voor:

  • Particulieren
  • Retail
  • Projectontwikkeling

Copyright 2015 Klimax Klimatisatie - Algemene gebruiksvoorwaarden - Webdesign by www.websites-4-hvac.be